Diensten

ARPD biedt diensten aan die liggen op het raakvlak van AVG & Privacy, Security & Risk en Compliance. 

Door te kijken naar de huidige stand van zaken m.b.t. deze onderdelen wordt snel inzichtelijk welke maatregelen uw organisatie nog moet noemen om in control te zijn rondom wet- en regelgeving. Door middel van het uitvoeren van een scan kijk ik naar opgesteld strategie, beleid & doelstellingen en de aanwezige processen en procedures binnen uw bedrijfs.

Hieruit wordt inzichtelijk in hoeverre uw organisatie voldoet aan normen zoals de ISO 27001, ISO 9001, NEN7510 of ISO 27701. Uit de scan komt een stappenplan zodat u duidelijk krijgt welke stappen u nog moet ondernemen om daadwerkelijk in control te zijn. Aan de hand van uw vraag en de uitkomsten van de scan zullen we stappen ondernemen om bepaalde onderdelen in uw bedrijf te implementeren. En wilt u daadwerkelijk opgaan voor een bepaalde certificering? Deze begeleiding bied ik ook. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we wat er voor uw organisatie mogelijk is. 

AVG & Privacy

Ondersteunen bij het inrichten van beleid, strategie en processen gericht op privacy en (inter)nationale wetgeving en standaarden zoals de AVG en ISO27701.

Security & Risk

Adviseren en begeleiden bij het voldoen aan standaarden zoals de ISO27001 en NEN7510 en het inzichtelijk krijgen van mogelijke risico's die uw organisatie loopt.

Compliance

Adviseren en begeleiden bij het inrichten van managementsystemen op basis van bijvoorbeeld ISO9001 of EFQM gekoppeld aan het voldoen aan wetgeving en standaarden.