Bedrijfsontwikkeling

Beleidsontwikkeling

Uw organisatie is in ontwikkeling. U heeft nagedacht over de toekomst en hoe u daar wilt komen. Maar het is ook belangrijk om op die momenten een pas op de plaats te maken en na te denken over wat u voor deze toekomst nodig heeft en hoe u uw medewerkers hierin meeneemt. ARPD kan ondersteunen door het opstellen van beleidsdocumentatie. Desgewenst maken we direct een koppeling met een kwaliteitsmanagementsysteem zodat, mocht u in de toekomst een dergelijk systeem nodig hebben, de overstap relatief gemakkelijk is. 

Voor het opstellen van beleid is het belangrijk dat u weet waar u naartoe wilt en hoe u daar wilt komen. Wij gaan samen met u zitten en bepalen d.m.v. een gesprek op welke gebieden u behoefte heeft aan beleid. Door middel van verdere gesprekken met u, management en medewerkers ontwikkelen wij voor uw organisatie beleid op maat. 

Procesmanagement

Door de lange kennis bij ARPD op het gebied van procesmanagement kijken wij samen met u hoe wij uw interne bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Wij helpen om nieuwe bedrijfsprocessen op te stellen of oude processen te vernieuwen en optimaliseren. Wij richten voor u een cyclus in waarbij continue verbeteren voorop staat en dragen zorg voor de ontwikkeling van kennis op het gebied van procesmanagement in de organisatie. 

Ontwikkeling van workflows

Een onderdeel van het optimaliseren van processen is het ontwikkelen van workflows. Door naast geschreven processen een workflow op te stellen en te tekenen, wordt het werk en de diverse verantwoordelijkheden en lijnen in de organisatie inzichtelijk. Workflows geven inzicht in wat er moet gebeuren en op welke manier dit moet gebeuren. 

Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van beleid en interne bedrijfsprocessen.